Wij zijn NRIT
Login

Events

Seminar ‘Stuur je gast eens weg’

inschrijven

Beschrijving

Graag nodigen we u uit voor het seminar ‘Stuur je gast eens weg’ op dinsdagmiddag 23 mei 2023. Een interessante kennismiddag met volop netwerkmogelijkheden op de prachtige campus van de Breda University of Applied Sciences (BUas). U aangeboden door Ticketsplus, BUas en NRIT. Deelname is gratis na aanmelding.

Stuur je gast eens weg?

Het seminar wordt om 15:00 uur geopend door Willem-Jan Brabers (Directeur, Ticketsplus) die laat zien hoe eenvoudig het is om verblijfsgasten een leuke daguitstap te bezorgen. Een win-win voor zowel verblijfsaccommodaties die blije gasten krijgen als dagattracties die meer bezoek genereren.

Na de opening zullen er verschillende sprekers aan bod komen om ervaringen te delen over het 'wegsturen' van je gasten tijdens het verblijf op je park of in je accommodatie. Goof Lukken (Trendwatcher Toerisme en Vrije Tijd, Breda University of Applied Sciences) start vanuit het perspectief van de toerist.

Vervolgens zal Dave Wings (Manager Sales en Attractieparken, Libéma Attractieparken), aangeven wat voor diverse mogelijkheden er zijn rondom de accommodaties en zal hij nog een aantrekkelijk cadeau meebrengen voor de aanwezigen accommodaties.

Als laatste spreker gaat Ruud Rerink (Product Director, Center Parcs) spreken over de implementatie op verschillende touchpoints in de gastervaring om de gasten te informeren, inspireren maar vooral ook te activeren om 'weg te gaan'.

Het seminar wordt rond 16:30 afgesloten met een korte evaluatie vanuit NRIT en een borrel, waarna we iedereen 'wegsturen' 😉

Inschrijving is gesloten.

Stuur je gast eens weg is initatief van