Wij zijn NRIT
Login

Events

Trendcongres 2023: Tourism Futures

Trendcongres Toerisme & Vrije Tijd 2024 – Vlissingen

inschrijven

Trendcongres Toerisme en Vrijetijd

Trendcongres Toerisme en Vrijetijd

Waar ontmoeten opleidingen, beleidsmakers en ondernemers uit de vrijetijdssector elkaar om de jongste trends te delen? Bij het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd.

Dit trendcongres is een co-creatie van de HBO toerismeopleidingen verenigd in LOTM en mediamaker NRIT. Ondersteunend partner is Destinatie Nederland. Je kunt hier het programma en de terugblik zien van de afgelopen editie. Bekijk ook de 1e en 2e uitzending die aan het Trendcongres vooraf gingen. Wil je op de hoogte blijven, abonneer je op het YouTube-account.

Wat is je volgende stap?

Inspelen op trends zorgt voor noodzakelijke innovatie. Het is de stap naar het verbeteren en veranderen van verdienmodellen. Voor het Trendcongres en de 2 online uitzendingen worden unieke professionals bij elkaar gebracht. Die bundeling van onderzoek, kennis en visie wordt hoog gewaardeerd door de kijkers en de bezoekers van het Trendcongres.

Kom naar Vlissingen

In 2024 is het Trendcongres te gast in de Zeeuwse hoofdstad Vlissingen bij HZ. Met het Kenniscentrum Kusttoerisme is deze regio dé pijler in succes creëren voor bestemmingen aan de kust. Of het nu om de zee, de meren of de rivieren gaat, water trekt altijd toerisme aan. Wordt het toerisme langs het water teveel? Kunnen we toerisme op een duurzame wijze inrichten met economische en ecologische winst? Toerisme bij het water is mateloos populair. Hoe kunnen we dat succes ook maatschappelijk verzilveren? Er zijn zoveel trends en nog meer vragen. Kom naar het Trendcongres 2024.

In het kort

Keynotes

Twee challenging keynotes, waaronder Futuroloog en internationaal presenter Ian Yeoman.

Breakouts

Je kunt kiezen uit 2 ronden met breakout sessies. Inspirerende parktijkvoorbeelden, toponderzoek en nieuwe invalshoeken, successtories en scenarioplanning!

Deelnemers

220 stoelen beschikbaar; Ontmoet researchers, managers, opleidingen en innovators.

Doe mij zo'n ticket

De opzet van het Trendcongres is vooral een scherp middagprogramma. Maar de missie bij het ontrafelen van ‘Tourism Futures’ is ook dat jij de ander ontmoet. Netwerken is een power instrument in het post covid tijdperk. Maak er gebruik van. Ontdek die kennis, kunde en creativiteit in Leeuwarden op donderdag 20 april. Maar, we hebben slechts 220 stoelen. Meld je aan.